Ellen Temmink-Pierik

Ik heb al jaren werkervaring en werk al meer dan 10 jaar binnen deze praktijk. Ik heb me gespecialiseerd in COPD, bekkenklachten bij zwangeren, bekkenbodemtherapie (denk hierbij aan vrouwen die urine verliezen) en Dry Needling (extremiteiten).
Op deze gebieden probeer ik me te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. In februari 2019 heb ik ook de cursus oncologische revalidatie afgerond. Ik vind het een interessant en veelzijdige aanvulling, ik merk dat ik de oncologische patiënt regelmatig tegenkom in de praktijk.

Ik vind de gemoedelijke/persoonlijke sfeer erg belangrijk. Het is niet de bedoeling dat de patiënt een nummer is, maar echt een mens. De patiënt moet zich op zijn gemak voelen bij ons, maar de patiënt moet ook goed behandeld worden. Door een betrokken houding van mij, de goede kennis en vaardigheden is een patiënt bij mij op de goede plek. Het is prettig om te merken dat iemand minder klachten begint te krijgen.

Ik woon in Eibergen met mijn man en 3 zoons. Momenteel ben ik opnieuw zwanger en heb ik zwangerschapsverlof vanaf 21 maart t/m waarschijnlijk 12 juli. Ik breng de tijd graag door met mijn gezin. Daarnaast loop ik geregeld hard.

E-mail ellentemmink@fysiotherapievisser.nl
BIG-nummer 19067044804
Specialisaties Algemene fysiotherapie, COPD revalidatie en diabetes, bekkenpijn bij zwangerschap en bekkenbodemtherapie, Dry Needling, Oncologische cliënten en de fysiotherapeutische mogelijkheden.
Aanwezig maandag en donderdag