Ellen van Krimpen

Als fysiotherapeut ben ik enkele jaren werkzaam binnen de praktijk. De afgelopen jaren heb ik me op orthopedisch vlak als wel op het gebied van revalidatie verder ontwikkeld.  Schouderklachten, hart- en oncologische revalidatie zijn de gebieden waarin ik me extra heb bijgeschoold.

Het leuke aan het vak fysiotherapie vind ik het contact met de diverse mensen die ik hier zie.  Ik vind het belangrijk om aandacht te hebben voor de mens. Patiënten zullen zich snel op hun gemak voelen bij mij. Ik ben geduldig, kan goed luisteren en positief ingesteld. Voel me betrokken bij de mensen om me heen en denk na in oplossingen en niet in problemen.

Eerlijkheid en duidelijkheid vind ik belangrijk wanneer het gaat om het effect van de therapie, wanneer heeft het nog zin om verder te behandelen en wanneer kunnen we beter stoppen of doorverwijzen?  Ook houd ik meer oog voor verbeteringen op langere termijn en hoop in mijn behandelingen patiënten het belang van hun eigen verantwoordelijkheid te laten inzien.

Ik woon in Ulft, met Wietse en sport graag. Een leven zonder bewegen kan ik me niet voorstellen, daarmee hoop ik ook de patiënten te enthousiasmeren.
Verder ga ik graag op avontuur, houd van reizen en ben veel buiten te vinden.

E-mail ellenvankrimpen@fysiotherapievisser.nl
BIG-nummer 79913040704
Specialisaties Algemene fysiotherapie, Hartrevalidatie, Medical taping, Medische trainingstherapie, Mulligan therapie, Oncologische revalidatie, Dry Needling
Aanwezig Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag