Naast praktijkeigenaar ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam in de praktijk. Het begeleiden en behandelen van patiënten met uiteenlopende klachten doe ik vol overgave. Mijn jarenlange ervaring als  fysiotherapeut, diverse opleidingen, scholingen en een brede interesse in de mens achter de klacht, maken dat ik mijn werk vol passie kan uitvoeren. Mijn interesse is nogal breed. Klachten van het bewegingsapparaat (gewrichten, spieren, pezen, banden etc.), stress- gerelateerde klachten (burn-out, hoog gevoeligheid, depressieve klachten etc.) en sportblessures zijn zomaar wat speerpunten met verhoogde interesse. Via na-scholing, interne scholing en het lezen van vakliteratuur blijf ik up to date.

 

Op dit moment ben ik begonnen aan de basisopleiding Echografie waarin ik mij de komende tijd zal gaan specialiseren. Beeldvormende diagnostiek is een welkome aanvulling op de fysiotherapeutische diagnostiek. Zeker in combinatie met Shockwave therapie en training hoop ik u in de toekomst optimaal te kunnen onderzoeken en behandelen.

 

Coaching binnen ons mooie vak wordt steeds belangrijker en zelf ben ik van mening dat dit één van mijn sterke punten is. Mensen motiveren t.a.v. het belang van bewegen en het hanteren van een gezonde leefstijl is een belangrijk onderdeel van mijn behandelwijze. Plaats daarbij dat ik de mens in zijn totaliteit zie en nooit alleen maar de klacht in ogenschouw neem dan bent u bij mij aan het goede adres. Samen proberen we tot een tevreden behandelresultaat te komen.

 

Sporten is altijd een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest. Tegenwoordig doe ik aan hardlopen, train ik op een spinnbike, fiets en wandel ik graag. Bovendien kan ik erg genieten van het buiten zijn. Samen met mijn partner Miranda, geniet ik van tuinieren, een vuurtje maken en een goed glas wijn.

 

Kan ik iets voor u op fysiotherapeutisch vlak betekenen dan kunt u mij mailen op onderstaand e-mailadres.

E-mail ericvisser@fysiotherapievisser.nl
BIG-nummer 79035347904
Specialisaties Algemene fysiotherapie, Medische trainingstherapie, Orthopedische geneeskunde Cyriax, Sportrevalidatie, Shockwave therapie, Echografie (i.o.)
Aanwezig Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag