In juli 2018 heb ik mijn opleiding tot Fysiotherapeut afgerond aan het Saxion te Enschede en sinds oktober datzelfde jaar ben ik werkzaam binnen de praktijk voor Fysiotherapie Visser.
In de praktijk kun je met diverse klachten bij mij terecht, waarbij ik het belangrijk vind dat de mensen zich direct op hun gemak voelen. Verder probeer ik altijd naar de hele persoon te kijken en niet alleen naar de klacht. Hier pas ik ook de therapie op aan. In december 2019 heb ik de opleidingsdag Shockwave therapie gevolgd bij het NT-e in Vianen. Een waardevolle aanvulling binnen de therapie bij met name spier- en peesletsels.
Ik heb het erg naar mijn zin in de praktijk, heb plezier in wat ik doe en werk graag samen met andere collega’s in dit team. De komende jaren hoop ik veel ervaring op te doen en verder te werken aan mijn kennis doormiddel van o.a. opleidingen/cursussen.

Ik woon in Lichtenvoorde samen met mijn vriendin. In mijn vrije tijd sport/voetbal ik graag, ben ik actief bij verschillende sportverenigingen als fysiotherapeut en doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie.

 

E-mail floriseskes@fysiotherapievisser.nl
BIG-nummer 09924874104
Specialisaties Algemene fysiotherapie, Shockwave therapie
Aanwezig Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.