Ondertussen ben ik al meerdere jaren werkzaam in de praktijk. Mijn leergierigheid om het maximale en beste resultaat voor mijzelf en de patiënt naar boven te halen hebben er voor gezorgd dat ik al meerdere studies en masters heb afgerond. Na mijn studie fysiotherapie heb ik de master Bewegingswetenschappen afgerond, nadien ben ik gestart met de master Musculoskeletale Revalidatie waarin ik ben afgestudeerd in de richting manuele therapie. Zelf vond ik dat ik nog niet klaar was, daarom ben ik de master-na-master Manuele therapie gaan doen in Brussel. Deze heb ik in 2018 afgerond.
Naast het werken in de praktijk sta ik nog twee dagen als docent voor de klas op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Mijn behandelingen zijn gericht op persoonlijke aandacht en ik maak gebruik van recente, wetenschappelijke inzichten om samen met de patiënt tot een behandeldoel te komen.
Met name patiënten met klachten aan het musculoskeletale stelsel, zoals hoofd- en nekklachten, schouder, rug, sportgerelateerd of als gevolg van werk zullen bij mij op hun plek zijn.
Ik ben rustig van aard, eerlijk en luister goed naar het verhaal van de patiënt. Door het combineren van recente, wetenschappelijke inzichten en persoonlijke aandacht zorg ik er altijd voor dat ik kan werken naar de verwachting van de patiënt.

Ik woon in Nijmegen samen met mijn vriendin. Naast mijn werk hou ik van lekker sporten en ben ik regelmatig te vinden in de bossen en heuvels rondom Nijmegen.

 

 

E-mail luuksiemes@fysiotherapievisser.nl
BIG-nummer 99912883004
Specialisaties MSc. Fysiotherapeut, Algemene fysiotherapie, Dry Needling ( inclusief wervelkolom), Muskulo-skeletale therapie (Manuele therapie), Medische trainingstherapie
Aanwezig Dinsdag, woensdag, donderdag