In mijn behandelingen zal het niet snel saai zijn, ik ben enthousiast en hou van lachen. Het belangrijkste vind ik: dat de patiënt zich verantwoordelijk voelt voor zijn eigen klachten en het als een uitdaging ziet om deze te verhelpen of te verlichten. Dit vraagt energie, tijd en focus, maar daarmee behalen we het meest mogelijke. Als een behandeling niet het gewenste effect heeft vind ik het belangrijk om hier open over te communiceren en te bespreken welke vervolgstappen we nemen. Het fijne aan deze praktijk is dat we een echt team zijn met verschillende aandachtsgebieden, we kunnen allemaal elkaars hulp inschakelen mocht dit nodig zijn.

De afgelopen jaren ben ik gespecialiseerd in het oefenen en trainen met ouderen, schouderklachten en heb ik de cursus Dry Needling (extremiteiten) afgerond.
Het komende jaar ga ik me specialiseren in het behandelen en revalideren bij klachten aan de onderste extremiteiten (heup, knie en enkel).
Dit jaar staat ook in het teken van mijn specialisatie op het gebied van wielrennen. Een cursus ‘Science of Cycling’ rondom prestatieverbetering, blessuremanagement- en preventie. En zal ik mij specialiseren in Bikefitting (statische, dynamische fietsmetingen).

Ik woon in Zieuwent samen met mijn vriend Jelle. Naast mijn werk ben ik zoveel mogelijk buiten te vinden. Hardlopen en wielrennen vind ik heerlijk, ik word (bijna altijd) ontzettend vrolijk en rustig van sporten. Ook geniet ik van gezelligheid, de houtkachel en mooi weer.

E-mail nienkehulshof@fysiotherapievisser.nl
BIG-nummer 89916032704
Specialisaties Algemene fysiotherapie, Medical taping, In Balans training, Dry Needling
Aanwezig Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag