Nieuws

Praktijk gesloten i.v.m. Corona tot en met 28 april 2020!!

Praktijk gesloten i.v.m. Corona tot en met 28 april 2020!!

Helaas, maar begrijpelijk, is het tot en met 28 april 2020 niet mogelijk om bij ons in de praktijk behandeld te worden. Wij handhaven hiermee de regels van de Rijksoverheid en geven de hoogste prioriteit aan de gezondheid van onze patiënten en medewerkers. De praktijk is iedere werkdag in de ochtend telefonisch bereikbaar tussen 8.30 uur – 12.30 uur. Nieuwe patiënten kunnen zich ondanks dat de praktijk is gesloten toch gewoon aanmelden. Samen met de secretaresses wordt dan bekeken of een medewerker u zal (video)bellen of dat u voorlopig wordt ingepland vanaf 28 april 2020.

Ook voor patiënten die al in behandeling zijn bieden wij een mogelijkheid tot videobellen indien hier behoefte aan is. U kunt dan of de praktijk bellen of een e-mail sturen naar de desbetreffende fysiotherapeut. Deze mailadressen vindt u onder het kopje medewerkers op deze website.

Wilt u liever gewoon gebeld worden voor informatie en of oefeningen voor thuis dan vragen we u dit even in de praktijk of via de mail door te geven. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wij danken u voor het begrip in deze moeilijke periode!

Namens alle collega’s van Praktijk voor Fysiotherapie Visser.