Nieuws

2023 Een nieuw jaar..

2023 Een nieuw jaar..

Op de allereerste plaats wensen wij, van Praktijk voor Fysiotherapie Visser, al onze patiënten en bezoekers van onze website een fijn, een gelukkig maar bovenal een gezond 2023 toe!

In 2023 hebben wij met enige tegenzin vrijwel alle contracten met de zorgverzekeraars ondertekend.Met tegenzin omdat de zorgverzekeraars al jarenlang weigeren de tarieven te verhogen naar een marktconform tarief (anno 2023 €43,- voor een normale zitting fysiotherapie). Ook wij hebben te maken met torenhoge inflatie, hoge energiekosten en stijgende consumentenprijzen waardoor een efficiënte bedrijfsvoering steeds lastiger wordt. Onze praktijktarieven (in geval van het hebben van géén aanvullende verzekering) zijn daarom per 1 januari 2023 verhoogd naar marktconforme tarieven.

De reden dat we toch de contracten hebben getekend is omdat we onze patiënten ook in 2023 goede fysiotherapeutische zorg willen kunnen aanbieden. Het niet tekenen van deze contracten zou een behoorlijke financiële aanslag betekenen op uw budget. Zeker in het huidige tijdperk vinden wij dat de patiënt hiervan niet de dupe mag worden.

Natuurlijk blijven we in de toekomst hopen op een betere positionering van de fysiotherapie in het zorgstelsel met de daarbij horende passende vergoedingen zodat we kunnen blijven investeren in goede en kwalitatieve fysiotherapie.

Voor 2023 zoeken wij nog een fijne, enthousiaste en gepassioneerde collega die ons team wil komen versterken. Wij hopen met zijn allen dat dit in 2023 voor ons in vervulling zal gaan!
Vanaf 01 februari 2023 is de praktijk op de vrijdagochtend open van 08.15 uur tot 12.15 uur. Dit betekent ook dat het individuele sporten op de vrijdagochtend weer mogelijk is van 08.30 uur – 12.00 uur. Het secretariaat blijft vrijdagochtend gesloten.

Tot slot hopen wij in 2023 wederom fijn met u samen te mogen werken en zullen wij als team ons uiterste best doen om u als patiënt zo goed mogelijk fysiotherapeutisch bij te staan.

Ook namens mijn collega’s,
Eric Visser