Algemene fysiotherapie

Sinds 2006 is het mogelijk om zonder tussenkomst van een huisarts of specialist een afspraak te maken bij uw fysiotherapeut. Een verwijzing is dus niet meer noodzakelijk.
Bij ons kunt u terecht voor onderzoek en behandeling van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat maar ook voor preventief onderzoek en advies om klachten te voorkomen. Het kan gaan om sportblessures, werk gerelateerde klachten, klachten vanwege een ongeval of ziekte, een ‘verkeerde’ beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt.

De algemeen fysiotherapeut is de deskundige bij uitstek op het gebied van bewegen. Hij onderzoekt en behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.
Samen met de algemeen fysiotherapeut werkt u aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.
De algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten individueel of in groepsverband. Hij gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen.
Ook de preventieve gezondheidszorg neemt de laatste jaren een meer prominente plaats in binnen de fysiotherapie. Ook daarvoor kunt u terecht bij uw fysiotherapeut.