Nieuws

Laatste nieuws t.a.v. opstarten fysiotherapie i.v.m. Corona

Laatste nieuws t.a.v. opstarten fysiotherapie i.v.m. Corona

Afgelopen week werd in de media bekend gemaakt dat fysiotherapiepraktijken weer langzaam aan kunnen gaan opstarten. Dit betekent niet dat wij met onmiddellijke ingang weer open zijn. Omdat het hier gaat om een ongrijpbaar virus waarvoor nog geen vaccin is ontwikkeld is voorzichtigheid geboden! Uw veiligheid en gezondheid is onze verantwoordelijkheid. Achter de schermen zijn wij als praktijk aan het inventariseren of de voorgeschreven protocollen voor ons haalbaar zijn opdat een veilige en gezonde omgeving gewaarborgd kan worden voor u als patiënt!

Met zijn allen staan we te popelen om weer aan het werk te kunnen gaan maar ondanks de positieve berichtgeving in het nieuws gaat het vooralsnog om het opstarten van noodzakelijke fysiotherapeutische zorg die niet meer uit te stellen valt. Alle andere fysiotherapeutische zorg dient nog steeds zoveel mogelijk plaats te vinden op afstand door middel van bellen, mailen en of beeldbellen.

Voor ons als praktijk vraagt dit om maatwerk. Houdt u daarom zoveel mogelijk onze website en of Facebook pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. Wij hopen op uw begrip en geduld!

Blijf gezond en hopelijk tot gauw in de praktijk!

Team Praktijk voor Fysiotherapie Visser