Medische trainingstherapie

Wilt u niet sporten in een sportschool maar toch trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut dan is het volgen van medische training bij Praktijk voor Fysiotherapie Visser misschien iets voor u.

De praktijk biedt medische trainingstherapie aan in groepsverband voor maximaal 9 personen. Onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut wordt er één maal per week een uur getraind. U bepaalt zelf de intensiteit van de training. Aandacht wordt besteed aan de conditie, coördinatie, spierversterking, het trainen van stabiliteit en het verbeteren van uw houding.
De medische training duurt 10 weken en zal bij voldoende belangstelling minimaal 3 maal per jaar plaatsvinden. Twee cursussen vinden plaats van januari tot en met juni en een cursus zal plaatsvinden van september tot en met december. Op dit moment vinden de medische trainingen plaats op:

 Dinsdag 13.30 uur – 14.30 uur / 19.00 uur – 20.00 uur
 Woensdag 18.45 uur – 19.45 uur
 Vrijdag 13.30 uur – 14.30 uur

Staat u al op een wachtlijst, dan bellen wij u zodra er een plek vrij komt.

Wilt u deelnemen dan kunt u het inschrijvingsformulier mailen of uitprinten en invullen. Vervolgens kunt u het opsturen of afgeven in de praktijk tijdens de reguliere openingstijden.